For foreninger

Dynamisk & effektivt
sponsorværktøj
 
Få styr på sponsorarbejdet

Mange idrætsforeninger har svært ved at finde frivillige til sponsorarbejdet. 
Årsagerne kan være mange, men med SponsorMatch.dk vil I opleve, at det bliver lettere og mere effektivt, at være sponsoransvarlig.

Få jeres eget "sponsorarkiv", hvor I kan samle alle relevante materialer (beskrivelser, billeder, sponsorpakker m.m.) ét centralt sted.
Udfra materialet, bliver der automatisk skabt en indbydende sponsorprofil, som I aktivt kan gøre brug af i jeres sponsorarbejde - nemt og enkelt!

Søger du sponsorer som enkeltperson? Klik her...

 

Sponsoroplæg med ét klik

En online sponsorprofil er ikke altid nok, og i nogle situationer kan det være nødvendigt, at have et fysisk eksemplar af sit sponsormateriale. 

Vi har fjernet alle forhindringer, og gjort det nemt at oprette et flot opsat sponsoroplæg udfra jeres online sponsorprofil. Med et enkelt klik med musen, dannes automatisk en PDF fil, som I frit kan printe/trykke og anvende i jeres sponsorarbejde. Kan det  blive nemmere?
  

 

Se prisoversigt her

Sponsorrådgivning
& inspiration
 
 
Følg udviklingen

De senere år er sponsor-tendensen i breddeidræt gået fra hjerte- til hjernesponsorater, hvor sponsorer forventer at få mere for deres sponsorkroner. Det er med andre ord nødvendigt, at betragte et sponsorat som et samarbejde, fremfor en "donation".

På SponsorMatch.dk vil vi løbende komme med tips og rådgivning, som vil klæde jer bedre på til at varetage det daglige sponsorarbejde - herunder også forslag til sponsorprodukter/modydelser m.m.

 
 
 
 
Har du spørgsmål?

Kontakt os på tlf. 41 67 81 80
eller info@sponsormatch.dk

En platform af inspiration

Ved I ikke hvor I skal starte, så gå på opdagelse på SponsorMatch.dk, og se hvordan andre foreninger griber det an. Lad jer inspirere, og udarbejd så jeres egne sponsorkoncepter og -materialer.

Ved hjælp af sidens søgefunktion, har I mulighed for at finde foreninger, som ligner jer mest - og som I derfor kan søge inspiration hos. Ønsker I at komme i kontakt med den pågældende forening, kan den kontaktes direkte via siden.

 

 

Se prisoversigt her

 
Markant udvidelse
af jeres netværk
 
 
Udvid jeres netværk

I mange idrætsforeninger forfalder man ofte til, kun at gøre brug af eget (sponsorudvalgets eller bestyrelsens) netværk. Med internettets muligheder og de sociale mediers indtag i vores hverdag, har I alle muligheder for at nå ud til et endnu større netværk.

Med mere end 3,4 millioner danskere på Facebook og godt 1,7 millioner danske brugere på LinkedIn, er det oplagte medier til at sprede jeres kendskab.

 

 
 
 
 
Medlemmerne er guld værd

En gennemsnitlig Facebookprofil har 200 venner, som igen har 200 venner, som...you get the point. Ved at inddrage jeres medlemmer, kan I altså få jeres sponsormuligheder eksponeret overfor et langt støre antal modtagere. Hvem ved, om jeres næste sponsor findes i netop et af disse netværk?

Vi har gjort det nemt for jeres medlemmer, at dele jeres sponsormuligheder på de sociale medier, direkte via sponsorprofilens sociale ikoner.

 

 

Se prisoversigt her

 
Synliggørelse af jeres
sponsormuligheder
 
 
Lad os løfte i flok

Med en sponsorprofil på SponsorMatch.dk, får I en online tilstedeværelse, som har til formål at fremvise jeres forening og dens sponsormuligheder overfor potentielle sponsorer.

Ved at anvende sponsorprofilen i jeres salgsarbejde, har I nu en professionel præsentation, at henvise virksomhederne til. På samme måde vil andre foreninger henvise virksomheder til platformen, hvorved de også har mulighed for at finde jeres sponsorprofil. Det øger chancen for et match!

 
 
 
 
Har du spørgsmål?

Kontakt os på tlf. 41 67 81 80

eller info@sponsormatch.dk

Bliv fundet af sponsorer

Ved at have en sponsorprofilprofil på SponsorMatch.dk, opnår i synlighed
overfor potentielle sponsorer, som aktivt søger efter samarbejdspartnere.
Via sidens søgefunktion, har interesserede virksomheder mulighed for at søge efter det perfekte sponsormatch.

Passer I på virksomhedens søgekriterier, vil I dukke op på resultatlisten, hvorfra der kan klikkes videre ind på jeres sponsorprofil.

 

 

Se prisoversigt her