Hvorfor blive sponsor?

Støt lokalsamfundet
 
 
Samfundet også jeres ansvar

Lokalsamfundet spiller med stor sandsynlighed en rolle for jeres virksomhed, og på samme måde er jeres virksomhed også en vigtig "brik"
i lokalsamfundet.

Undersøgelser viser, at lokale idrætstilbud er en medvirkende faktor til at sikre en lys fremtid for børn og unge. Uden økonomisk hjælp, kan frivillige foreninger ikke fungere, og hvad er så alternativet?

 
 
Hjælp hvor du kan

Ved at indgå samarbejdsaftaler (sponsorater) med den lokale idrætsforening, støtter I ikke kun den enkelte forening, men også jeres egne og naboens børn - på vej mod en lys fremtid.

Idrætsforeningerne i jeres lokalområde søger med garanti også efter sponsorer, så prøv om I kan finde dem her på SponsorMatch.dk.

  

 
Få nye lokale kunder
 
 
Lokal kunde = loyal kunde

Er jeres virksomhed lokalt forankret, er lokale kunder livsvigtige for virksomheden - uden lokale kunder, ingen virksomhed.

Erfaringer viser, at sponsorater øger loyaliteten hos de lokale kunder, som vælger at støtte op om de virksomheder, der aktivt gør en indsats for at støtte lokalsporten.

 
Lokale kunder venter på jer

Indgår I et samarbejde (sponsorat) med den lokale idrætsforening,
får I adgang til en helt ny kundekreds. 
De enkelte medlemmer er oftest loyale mod foreningens sponsorer.

Ønsker I flere lokale kunder, har I nu alle muligheder for at finde
dem her på SponsorMatch.dk.

 

 
Øg omsætningen
 
 
Få løftet bundlinjen

Har I valgt at indgå et sponsorat med den lokale idrætsklub, har I også mulighed for at påvirke omsætningen i positiv retning. En øget loyalitet hos dine lokale kunder, vil øge værdien af den enkelte kunde.

Set over et helt år, vil et sådan sponsorat kunne tjene sig ind flere gange, og ved årsregnskabet fremgå som sorte tal på bundlinjen.

Øg omsætningen nu

Er I klar til at øge omsætningen i jeres virksomhed? 
Første skridt er at tage beslutningen, og efterfølgende er der ikke
så langt til at finde det perfekte sponsormatch.

På SponsorMatch.dk kan I i ro og mag gennemgå og udvælge de sponsormuligheder, I forventer vil give det bedste resultat.

 

 
Win / Win situation
 
 
Det handler om samarbejde

Sponsorater handler ikke bare om at åbne for kontoen og lade pengene flyde. Sponsorater skal derimod ses som et samarbejde, hvor begge parter (både sponsor og sponsorudbyder) får det optimale ud af forholdet.

Sponsorudbydere er derfor også nødt til at tilbyde virksomhederne noget af værdi, og det har de nu fået øjenene op for - til gavn for jer!

Skab en win/win situation

Sponsorudbyderne på SponsorMatch.dk er klar over vigtigheden af,
at tilføre værdi til deres sponsorer. De har derfor sammensat forskellige sponsorpakker, som hver især har noget at tilbyde.

Ved at gennemgå sponsorprofilerne på SponsorMatch.dk, vil I kunne sammenligne udbudet, og finde frem til det perfekte sponsormatch.