For enkeltpersoner

Få hjælp til sponsorarbejdet
 
Effektivt sponsorarbejde

Som sportsudøver er du formentlig god til din sport, og ønsker at bruge mest mulig tid på at forbedre dig og levere bedre resultater. For at have de optimale betingelser for udvikling, kan det være nødvendigt at søge sponsorer til at dække en del af udgifterne til udstyr, træningsophold m.m.

Med SponsorMatch.dk får du hjælp til at gøre dit sponsorarbejde både nemmere og mere effektivt. Derved øges dine chancer for at finde sponsorer, så du kan muliggøre dine drømme om at nå endnu længere indenfor din sport.

Søger du sponsorer til en forening? Klik her...

 

Dit eget sponsormateriale

Med en konto på SponsorMatch.dk, kan du samle alle relevante informationer (beskrivelser, sponsormuligheder, billeder m.m.) ét sted. Dine indtastede informationer bliver automatisk omdannet til en professionel sponsorprofil, som du kan anvende i dit eget sponsorarbejde.

Har du brug for at printe dit sponsormateriale? Vi har gjort det nemt for dig, at lave en printbar PDF fil direkte fra din sponsorprofil - nemt og enkelt!

  

 

Se prisoversigt her

Sponsortips & inspiration
 
 
Bliv godt klædt på

Mange individuelle sportsudøvere har svært ved at finde sponsorer - selv udøvere på et sportsligt højt niveau. Der er desværre en tendens til, at mange idrætsudøvere tænker alt for lidt over, hvad de selv har at tilbyde en potentiel sponsor. I stedet for et samarbejde, ender det ofte ud i en "donation".

Du er nødt til at tænke "ud af boksen", og finde frem til, hvad du har mulighed for at tilbyde disse sponsorer. På SponsorMatch.dk vil vi løbende publicere en række tips og tricks til dit sponsorarbejde.

 
 
 
 
Har du spørgsmål?

Kontakt os på tlf. 41 67 81 80

eller info@sponsormatch.dk

Lad dig inspirere af andre

Som sportsudøver kan sponsorarbejdet virke som en jungle; hvor starter man, hvad bør man lægge vægt på, hvad kan man tilbyde osv.? Du er ikke alene, for næsten alle har stået i den situation, da de skulle i gang med at søge sponsorer til deres sport.

På SponsorMatch.dk har du mulighed for at gå på opdagelse, og se hvordan andre sponsorudbydere (klubber, events og enkeltpersoner) har valgt at gribe det an. Lad dig inspirere til at udarbejde dit eget sponsorkoncept.

 

 

Se prisoversigt her

 
Find sponsorer via dit netværk
 
 
Udnyt dit netværk

Mere end 3,4 millioner danskere er på Facebook, og LinkedIn indeholder ca. 1,7 millioner danske profiler. Chancen for at du har en profil på et af disse sociale netværk, er derfor meget stor - udnyt det til din fordel.

Hvor mange Facebookvenner har du? Er du som gennemsnittet, har du 200 venner, som igen har 200 venner, som...du har nok forstået pointen.
Ved at dele din sponsorprofil på de sociale netværk, kan du derfor få spredt kendskabet til dine sponsormuligheder - og øge chancen for et match!

 

 
 

 

 
 
 
 
Lad dine venner hjælpe dig

Udover at du selv kan sprede kendskabet, kan du selvfølgelig også bede dit eksisterende netværk (familie, venner, sportskammerater, kollegaer m.m.) om at hjælpe med at gøre opmærksom på dig og dine sponsormuligheder.

For at gøre det nemt for dig og dit netværk, har vi placeret en række sociale ikoner direkte på din sponsorprofil. Del derfor sponsorprofilen på de sociale medier med ét klik - det bliver ikke nemmere!

 

 

Se prisoversigt her

 
Få dine sponsormuligheder vist
 
 
Bliv en del af et fællesskab

Med en sponsorprofil på SponsorMatch.dk, bliver du synlig på internettet, hvor du har mulighed for at fremvise dig selv og dine sponsormuligheder overfor potentielle sponsorer.

Sponsorprofilen kan du anvende aktivt i dit sponsorarbejde, ved at henvise virksomhederne dertil. Derudover har du mulighed for at blive fundet af virksomheder, som andre sponsorudbydere har tiltrukket til siden.
Det øger dine chancer for at blive fundet af det rette sponsormatch!

 
 
 
 
 
Har du spørgsmål?

Kontakt os på tlf. 41 67 81 80

eller info@sponsormatch.dk

Sponsorer kan finde dig

Virksomheder har mulighed for at søge efter samarbejdspartnere direkte via søgefunktionen på SponsorMatch.dk. Matcher du virksomhedens søgekriterier, vil du dukke op på resultatlisten. Virksomheden har så mulighed for at klikke sig ind på din sponsorprofil, og læse mere om dig og dine muligheder.

Ved at gøre dig selv attraktiv, vil du altså have mulighed for at blive fundet af virksomeder, som aktivt søger efter samarbejdspartnere.

 

 

Se prisoversigt her